Zebraliśmy i zanalizowaliśmy dla Ciebie 13 opinii Użytkowników Cokupić. Pl o Volkswagen Passat b5 Sedan 1. 6 101km, dodanych w ciągu 17 ostatnich miesięcy.
Poznaj opinie na temat samochodu Volkswagen Passat b5 1. 6 101 km. Oceny kierowców, opinie użytkowników serwisu AutoCentrum. Pl. Sprawdź, co o nim piszą inni.

Silniki Volkswagen Passat b5. Silniki benzynowe. 1. 6 101km, 1996-2005 (85); 1. 8 20v 125km, 1996-2000 (150). Lista opinii o Volkswagen Passat 1. 9 tdi101km. Passat b6 tdi 101 km zawsze jezdzilem omegami w dieslu bylo ich 5 skonczylem na nowym. vw passat b5 1, 6 cm3 czekam na wasze opinie odnośnie tego modelu.

Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast. « powrót. do vw passata b5 fl 1. 9 tdi 101km. 100% sprawny

. Volkswagen Passat b5 sedan (limuzyna) 1997r. Opinia, ocena. Volkswagen Passat b5 fl, 2005r. 1896cm3, 101km– otoMoto. Wszystko o Volkswagen Passat· Opinie o Volkswagen Passat· Usługi motoryzacyjne i. Volkswagen, motoryzacja, Passat b5 Sedan, opinie, komentarze, auta, samochody.
Volkswagen Passat b5-fl-2001-raty-okazja-diesel-, 2001r. 1900cm3, 101km– otoMoto. Kup i sprzedaj samochód lub motocykl w najlepszym serwisie internetowych. Volkswagen Passat b5 fl 1. 9 tdi 101 km diesel 2003 r. Dodaj opinie na forum. Volkswagen Passat vw Passat 2. 0 tdi 170km highline skóra. 23 Cze 2010. vw Passat b5 1, 6 benzyna 101km Faktura vat! Treść ogłoszenia. Sprzedam vw Passat 1, 6 benzyna, 101km. Rok produkcji 2000 przebieg 178 000 . Passat b5 to ceniony model. Dość drogi w porównaniu do innych aut tej. Debiutowała latem 1996 r. z benzynowymi silnikami 1. 6 (101 km).
Opinie Volkswagen Passat b5 1. 6 101 km Ocena kierowcy Opinie o Twoim aucie. Poznaj opinie na temat samochodu Volkswagen Passat b5 1. 6 101 km. 8 Kwi 2010. Jeżeli znasz odpowiedź na pytanie Passat b5 fl 1. 9 tdi? to koniecznie je. Mam Passata po lifcie 1, 9 tdi 101km avb-powiem szczerze na.

25 Maj 2010. Sprzedam Volkswagen Passat b5 fl 1. 9 tdi 101 km diesel. Niezwodność. Przestrzeń. Jakość/cena. Volkswagen Passat-zobacz opinie.

1996, sierpień-premiera Passata b5. Silniki 1. 6 (101 km), 1. 8 20v (125 km), 1. 8 20v (150 km), 2. 3 vr5 (150 km). Forum-opinie i porady użytkowników. Volkswagen Passat b5 Sedan 1. 9 tdi-762 opinie, 695 raportów spalania. 5, 00 Volkswagen Passat b5 1. 6 (101km) 1998r. Dodał: Tomek g Malbork, 10. 03. 2010.

Audi a4 b5 1. 6 e 101 km. Rok produkcji. 2001 Czy wiek samochodu jest ważny? To jednak błędne myślenie, bowiem pokrewieństwo z Passatem b6 sprawiło. Samochód ma opinię bezawaryjnego, i świetnie zawieszonego pojazdu, który nawet w.
Passat b5 fl 1. 9 tdi avb 101 km Sprzedam lub zamienię na kabriolet lub coś sportowego. Sprzedaje ponieważ kupiłem s-klase. Zgadzam się na sprawdzenie. Vw passat b5 1. 9 td i 101 km comfortline wersja po lifcie variant-kombi data produkcji: 2004 kolor: granat Sprowadzony z Niemiec od pierwszego.
1. 9 tdi 2000-2005 101km (avb) Sklep internetowy volkswagen passat (b5) 1997-2005 1. 9 tdi 2000-2005 101km (avb) kurtmoto. Pl-sklep motoryzacyjny części. 238000 km, diesel, tdi, 101 km, Niebieski, Śląskie Wyposażenie: wsp. Dodaj Ogłoszenie Volkswagen Passat b5 Climatronic 1. 9 2001 r. 238000 km, diesel, tdi.

Sześcioletni Passat b5 po faceliftingu z wyjątkowym i mało spotykanym pakietem. Wysokoprężna jednostka silnikowa o pojemności 1, 9 l i mocy 101 km. 6 Cze 2010. Volkswagen Passat 1. 6 benzyna rok produkcji 1998, Sprzedam vw Passat-a 1. Volkswagen Passat b5 1, 6b 101km super stan 1. 6 benzyna 1998r.

. Jeżeli chodzi o silnik to wybierz 1, 9tdi (najlepiej 101 km z udokumentowanym. Volkswagen Passat b5, 1998r. 1600cm3, 101km– otoMoto. Kup i sprzedaj samochód lub motocykl w najlepszym serwisie internetowych ogłoszeń motoryzacyjnych!

Wybieraj 115km, 130km lub 101km. Pompowtryski są lepsze poniewaz: Pozwólcie, że ja również wyrażę opinie. Mam passata 2500 ccm 163 km 2004r w. Mam do sprzedania świetne auto vw passat b5 kombi rok prod. 2000 poj 1, 6 101km auto posiada dwu miesięczną instalacje gaz 11l gazu na 100km spisuje sie. Volkswagen Passat b5 (typ 3b) (1996-2000)/b5 fl (typ 3bg) (2000-2005). Do napędu użyto silników benzynowych: 1, 6 l (101 km), 2, 0 l (115 km oraz 130 km). Raport Passat b5 Sedan, 1. 9 tdi 101km, 2003 r. Norbert 2007-12-04, 6. 2/7. 6/4. 5, Jak na tą masę i moc to spalanie rewelacyjne. Najniższe miałem na trasie. 10 Maj 2010. Opinie o Volkswagen Passat b5 Sedan 1. 6 101km, opinie o produktach. Posiadający ten produkt określają siebie najczęściej jako„ typowy.
Wyniki o esp passat, problem z abs i esp passat b5 2001 101 km. Sprawdź ceny Vw passat, poznaj opinie innych użytkowników o produktach i sam je komentuj. 5 Zdjęć, Zarejestrowany w Polsce Zamow inspekcje: Witam mam do sprzedania Volkswagen Passat 2005 r b5 fl 1. 9 tdi 101 km. Przedmiotem aukcji jest Volkswagen Passat b5 fl 130km Kombi Wersja highline. zarejestrowany. 1. 6 (101 km), 1997-2000. Benzyna, 8. 6, 11. 1, 7. 5, 18. Wycieraczki samochodowe-Silnik wycieraczek przód vw Passat b5-b6, Touran. Pl, opinie o produktach w kategorii. Bosch Pióro Wycieraczki Twin. Volkswagen Passat b5 tdi po liftingu idealny aso, 2004r. 1896cm3, 101km– otoMoto. 19 Mar 2010. Do napędu użyto silników benzynowych: 1, 6 l (101 km). Produkcja Passata b5 kontynuowana jest w Chinach, na tamtejszy rynek. 166 Fotek: 479 871 Wpisów w warsztacie: 9 411 Opinii: 51 625 Postów: 204 787.
Proszę o opinie. Liczę na jak największą liczbę komentarzy. vw Passat b5. Od przeszło miesiąca jestem posiadaczem Passata b5 1. 6benzyna (101km) z 1998r. Vw passat Variant (3a5, 35i) 1. 6 (101km/74kW) 07. 94-12. 95 vw passat. dane techniczne. vw Passat b4; vw Passat b5; vw Passat b5 fl; vw Passat b6. Volkswagen Touran Forum-dyskusje i opinie o samochodach Volkswagen.

Volkswagen Passat b5 fl, 2002r. 1900cm3, 101km– otoMoto. Kup i sprzedaj samochód lub motocykl w najlepszym serwisie internetowych ogłoszeń.

Volkswagen Passat b5 (1996-2000) Wymieniony rozrzą 1. 9. Immobiliser, c. Zamek, el. Ster. Szyb, wsp. Kier. Alu. Felgi, reg. Wielkopolskie, leszno. 101km. 4 Mar 2010. Przed Wami Volkswagen Passat b5, który świetnie obrazuje hasło reklamowe niemieckiego. 1. 6 101 km, 1. 8 125 i 150 km, 2. 3 vr5 150 km oraz 2. 8 v6 193 km. Zdanie na temat tego modelu, podziel się z nami swoją opinią.

Tuleja tylnej tyŁ osi belki Audi a6 vw Passat b5 (Auction id 997618705). vw passat Variant (3b5) 1. 6 (1997. 06-2000. 11); 1595 ccm-101 km/74 kW; Czytam juz te wszystkie wasze opinie na temat passata b4 1. 9 tdi. Volkswagen Passat b5 1. 6 (101km) 1998r. 4, 50. Volkswagen Passat b4 1.

Volkswagen Passat b5 Fl 2003 1. 9 tdi-Opinia Rzeczoznawcy! Pojemność/Moc silnika-1896 ccm/74kW (101km) Rodzaj paliwa-Diesel.
Wisko vw passat b5 1. 9 tdi 101 km powiększ Kliknij, by powiększyć. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast. Ogłoszenia sprzedaży samochodów podobnych do auta Volkswagen Passat b5-1998, 150 km. Volkswagen passat 1997 101 km, fotografia. Bezwypadkowy. (101 km), 1, 8 l. 125 km), 1, 8 l. t (150 km), vr5 2, 3 l. Produkcja Passata b5 kontynuowana jest w Chinach, na tamtejszy rynek, przez firmę Shanghai.

14 Maj 2010. Pl. Opinie o Volkswagen Passat b5 Kombi 1. 9 tdi 110km, opinie o produktach. 178000 km, diesel, Turbodiesel, 101 km, srebrny metalik. Sprzedam vw Passat b5 sedam 1997r. 1. 6 gaz sekwencja, srebny metalik, abs, 4 AirBag. 1997r. 101km-Płock-Różne-gaz sekwencja passat b5 www. Olx. Pl.

Lifty maski vw passat b5 (3b) i inne oferty sklepów internetowych, które oferują passat 3b. ibiza' 99-' 02-1. 6 101 km leon i-1. 8 125 km, 1. 8t 180 km. 23 Maj 2010. Sprzedam vw Passat 1, 6 benzyna, 101km. 2010-05-23 13: 06. 4 Cze 2010. vw passat b5 sedan. 1, 6 101 km. Rodzaj silnika: benzyna. Kolor: bordowy met. Historia pojazdu: vw passat b5. 1997 r. Polanica-Zdrój.
Passat b5 to ceniony model. Dość drogi w porównaniu do innych aut tej klasy. Passata debiutowała latem 1996 r. z benzynowymi silnikami 1. 6 (101 km).
Volkswagen Passat okazja, 2003r. 1896cm3, 101km– otoMoto. Wersja: b5 fl, Rok produkcji: 2003, Data rejestracji: 05/2003. Opinie o Volkswagen Passat· Usługi motoryzacyjne i transportowe· Wszystko o Volkswagen Passat. Cena: 258. 00 pln/kpl. tarcze wentylowane+ klocki z nakŁadkĄ vw passat b5 audi a4 a6, superb. volkswagen Passat 1. 6 (101km) koła 15" 09. 00-08. 05. Vw-passat-b5. Czarny met alu felgi abs esp i pp al el szyby lusterka klima tronik silnik tdi 101 km zarej. Rok w kraju cena 30000zł. Telefon: 693996294. 1 post    1 authorRytel: Posty: 3: Dołączył (a): Wt paź 13, 2009 7: 36 am: Silnik: 1, 6 101km adp. Bora, Passat, b3, b4, b5, b5fl, b6, cc, Polo, Sharan, Corrado, Seat, Ibiza
. Passat b5 lpg sedan zielony Wyniki wyszukiwania w Broomer dla passat. Informacje: Sprzedam vw passat 1, 6 benzyna+ gaz z 1997 r. 101km. 10 Maj 2010. 9 tdi 101 km, Seryjnie, Digital Power Pack Green Line, Digital Power Pack. Opinie o Volkswagen Passat b5 Kombi 2. 8 30v 193km, opinie o.

238000 km, diesel, tdi, 101 km, Niebieski, Śląskie Wyposażenie: wsp. Volkswagen Passat b5 Climatronic 1. 9 2001 r. 238000 km, diesel, tdi, 101 km,

. Passatem b5 2001r 1. 9tdi 101km-przebieg oficjalny 70k, rzeczywisty Bog raczy wiedziec ile, ale na pewno nie 70 i. Powiem ci tak miałem paska b5 po lifcie z silnikiem 101 km i. Polo5. Vw Passat b5-2001r. 1. 9 tdi pd (130km)-opinie· Zobacz następny temat.

20 Lut 2010. Zobacz opinie użytkowników o samochodzie Volkswagen Passat. ocena dotyczy. Volkswagen Passat b5 Sedan. Silnik: 1. 6, 101 km Rocznik: 2001. 13 Maj 2010. Allegro-największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj! Volkswagen Passat-2700 opinii, 2719 raportów spalania. Tak było też w przypadku Passata b5. Auto vw Passat b5-folder z plikami na Chomiku guva07• Pełny. Roleta, volkswagen passat b5 kombi 1, 6i 101 km auto ŚwieŻo sprowadzone.
9 Maj 2010. Opinie Passat b5 101km+ tryton opinie Karwia. Lampy audi a4 94-99 b5 angel eyes ringi chrom nowe. Rover range rover wahacze.